Aanbiedingen
Movie
 
Aanbevolen

AR.Drone Jungle 2.0 Indoor romp (Hull)

AR.Drone Jungle 2.0 Indoor romp (Hull)
Merk: Parrot
Model: Indoor romp Jungle (Hull) 2.0
Spaarpunten: 20
Beschikbaarheid: 5-10 Dagen
Prijs: €48,46
Excl. BTW: €40,05
Prijs in spaarpunten: 2000
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   

Is de Indoor Hull van je Parrot AR.Drone  Jungle Editie door een vliegeniersfoutje gesneuveld? Geen nood! Met de losse Parrot AR.Drone 2.0  Indoor Hull breng je je AR.Drone 2.0 weer in nieuwstaat. Gekleurde stickers voor multiplayer-games worden bij deze Indoor Hull meegeleverd.

Met deze speciale romp kunt u de drone binnenshuis laten vliegen. Hij is gemaakt van EPP (Expanded Polypropylene) dat tegelijk licht en sterk is. De indoor-romp wordt aan de basisromp van de AR.Drone 2.0 bevestigd met twee magneten, één op de indoor-romp en één op de basisromp van de AR.Drone 2.0

De indoor-romp biedt bescherming tegen besturingsfouten; u kunt veilig de wanden raken of door deuren vliegen. Als de AR.Drone 2.0 per ongeluk tegen een wand botst, zorgt de elasticiteit van het EPP dat hij terugstuit.
De frontale camera van de AR.Drone 2.0 detecteert automatisch de kleur van andere AR.Drone rompen, aangebracht met de stickers die in deze set zitten, waardoor een spel met meerdere spelers gespeeld kan worden.

Materiaal: Expended Poly Propylen hull

Doordat het product zo groot is en moeilijk te verzenden is, zijn we genoodzaakt om het product 5 euro duurder te maken.

Hierdoor is de prijs omhoog gegaan.

 

 

Reageer

Uw naam:


Uw reactie: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:AR.Drone 2.0 Onderdelen Shop © 2019 - Site & hosting by ERC Automatisering