Veilig betalen

Aanbevolen

FreeFlight 20 met HD-Video

FreeFlight 20 met HD-Video

Nieuw is de app AR.FreeFlight 2.0, waarmee je de HD-video’s kunt opslaan en bekijken. Door de gewenste bewegingsrichting aan te geven zorgt de travelling-functie ervoor dat de AR.Drone 2.0 in de gewenste richting beweegt. Ook is er nu een nieuwe Absolute Flight-modus waarmee je de helikopter intuïtief kunt bedienen.

Bij de normale Relative Flight-modus, die al op de voorganger aanwezig was, moest je de relatieve richting bepalen om de helikopter te bedienen. De nieuwe Absolute Flight-modus weet precies waar de AR.Drone 2.0 zich bevindt ten opzichte van de smartphone. Hij volgt daarna nauwkeurig de bewegingen en kantelingen van de smartphone. Dit is voor beginnende spelers intuïtiever. Je hoeft niet meer na te denken over de oriëntatie van de voorste camera van de AR.Drone.

Parrot heeft ook een open ontwikkelplatform rondom de AR.Drone 2.0, waarmee externe ontwikkelaars apps kunnen maken. Je vindt al verschillende You Tube videos waar slimme ontwikkelaars de besturing bijvoorbeeld met een Pc en Apple computer doen. Of hun zelfs met een kleine aanpassing van de electronica een normale RC ontvanger. Dit is ook al mogelijk met de AR.Drone zonder 2.0.

AR.Drone 2.0 Onderdelen Shop © 2019 - Site & hosting by ERC Automatisering