Veilig betalen

Aanbevolen

Ar.drone onze voorraden

Ar.drone onze voorraden

GOED NIEUWS - Bijna alles in voorraad.

We hebben nu alles ruim in voorraad en dan bedoel ik ZEER RUIM, meer dan 100 propellors, tandwielen en assen, motors, mainboards, central cross (middenkruis) etc. en de Ar.drones zijn ook ruim op voorraad

Het enige waar we nu nog op wachten is zijn de batterijen maar.. ik zou even wachten met bestellen van deze want er komen 2000MaH batterijen aan die dus 25-30 min. vliegen. (zie het forum voor de uitleg)

 

Ar.drone 1

De Ar.drone 1 onderdelen worden niet meer gemaakt door Parrot en zijn dus straks ook helemaal niet meer leverbaar maar.. 

Het middenkruis, propellors, tandwielen en assen passen er gewoon op dus voorzichtig met de motoren en de andere onderdelen als je een Ar.drone 1 hebt.

 

Reparatie service

De Reparatie service op www.reparatie.ardrone-parrot.eu heeft het lekker druk en we hebben gereviseerde motoren gekocht d.m.v het opkopen van Ar.drone 1 en de onderdelen te gebuiken.

Daarnaast bouwen Bart en Paul ook de Ball Bearings die niet zijn aan te slepen naar zijn gemaakte filmpje op YouTube (het verschil is wel heel duidelijk te horen te merken),

En kun je bij hem ook je Ar.drone laten pimpen met andere looks (zwart gespoten etc)  dus dat is ook wel fijn.

 

Verkoop

We hebben de Ar.drone 2 nu als goedkoopste van Nederland staan waardoor de omloopsneleid verhoogt is en we dus ook sneller weer nieuwe ontvangen.

Zie je een onderdeel ergens goedkoper mail het mij en jij krijgt hem voor die prijs van ons WIJ willen de goedkoopste zijn!!!

 

Verzendkosten

We hebben de verzendkosten verlaagt naar POST.NL prijs maar met 50 cent voor het verpakkingsmateriaal.  Als je ondankt wat hebt besteld bij ons zat het in een net doosje en dat kost nou eenmaal geld. 

Bestellingen worden nu in principe altijd verzekerd verstuurd met tekenen met ontvangst dus je hoeft niet bang te zijn dat je pakket niet aankomt.

 

Dat was het weer.

 

 

AR.Drone 2.0 Onderdelen Shop © 2019 - Site & hosting by ERC Automatisering