Veilig betalen

Aanbevolen

Leverdatum

Leverdatum

HEHE!!!

Eindelijk is het dan zover, de eerste Ar.drone zijn binnen bij de Distributie en we gaan morgenochtend meteen beginnen met klaarmaken voor verzenden we doen dit op basis van besteldatum  (wel zo eerlijk) en voor ieder die heeft aangegeven bij aankoop dat het bijv. voor de 10de binnen moet zijn ivm een verjaardag of andere reden..

Het lange wachten en de stress die daarbij hoort is aan onze kant voorbij vanmiddag rond 17:00 kregen we van 1 van de 2 distri's te horen dat hun ze in het magezijn aan het uitladen waren dus gaat het nu eindelijk 10 dagen te laat echt gebeuren..

We proberen echt of we zo morgen zoveel mogelijk al versturen dus worden het zaterdag afleveringen, houdt daar rekening mee of geef via email aan dat het op maandag moet worden verstuurd. maar anders.. kunnen we zondag echt gaan vliegen.. Jippie..

Nogmaal excuses voor het te laat leveren tegen de afspraken (met dank aan Parrot France). maar nu weet je ook weer wat het is om iets echt te willen en je kreeg het niet tenminste zo voelt het bij ons.

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen.

 

Nu nog 1 puntje..

De Ar.drone 2.0 batterijen die door iedereen besteld zijn komen met stukjes van 5 binnen dus daar moet de meeste nog wel even op wachten want deze moeten we dus nasturen. Leverdatum week 27.

 

Erik en Melanie

AR.Drone 2.0 Onderdelen Shop © 2019 - Site & hosting by ERC Automatisering